Upp tidigt imorrn D:

Imorrn blirre att gå upp vid sex på morgonen för att åka på Värmlandstrampen med scouterna.. Det blir ju kul att va med det härliga folket men att gå i flera timmar är ju mindere kul.. :/

Vad handlar livet om?!

Jag tror att livet handlar om kärlek, vad annars skulle det handla om...? Kärlek finns ju i varje liten sak vi gör typ.. Jag skulle absolut inte kunna leva utan kärlek, det skulle värkligen inte gå! Jag mår superdupermegaas bra av kärlek, och kärlek är ju inte bara den man har med pojkvännen/flickvännen utan också med vänner o familj! Så tänk på det : vad skulle ni egentligen vara utan era vänner, familj eller pojkvännen/flickvännen ? ;)

Lilllördag

Jag då har en till dag i livet gått och denna dagen har varit redigt rolig! Jag har ju musik nästan hela onsdagarna och sedan drar jag till musikskolan och spelar lite sen blir det hem o lira gitarr och efter det scouterna :D  

True!

 

Nalle har ett stort blått hus!

Åh så gulligt pogram! Sitter alltså med systern min som ligger o sover tittar på Nalle har ett stort blått hus :D
Har haft en rätt okej skoldag idag också förutom att vi tog den där duma livmoderhalscancersprutan, men nu är iallafall alla sprutor tagna så nu kan jag "pusta ut" på riktigt! :D 

Underbara knäppo!

Gissa vad?! Erika är så sjukt underbar och som helt plötsligt står i min dörr med present o hela skiten! Så här överraskad har jag nog aldrig blivit!? <3 Pu ss på dig!

Hemma men ska snart ut på nya äventyr

Är nu hemma efter en riktigt härlig övernatting på SKU med massa gött folk! Men nu är det bara att vila upp sig tills Tonår börjar, ska bli riktigt kul de med!

RUBRIK SAKNAS!

Hahaha.. gokväll.. haha.. nej... men Hej på er.. godag.....asså allt låter så dumt....vad ska man säga då?!......
Åhh, jag orkar inte med mig själv.. Idag har jag pluggat som ni redan vet och så har jag varit på Maxi en snabbis och handlat lite roliga grejor till mig själv :D Hann inte klart med läxorna heller så det blir att sitta imorrn också ;/..
 
Förlåt för ett jätte tråkigt inlägg, men iallafall glöm inte att kolla in bloggarna som finns bland länkarna på min blogg, skit bra bloggar! 

Plugga en fredag..

Blir å plugga idag då kanske lite imorrn också om jag inte hinner klart, vi får se... Engelska, SvenskaBokredogörelse o TyskaLäxförhör. Önska mig lycka till!

Gonatt

Tjejer jag kan bara säga att Lol är en film ni värkligen måste se om ni inte redan har gjort det!!!! Min absoluta favorit film!!!! Iallafall avslutar kvällen med en ytrerligare film och jag ville bara säga Gonatt! :)

Facebookstatus..

Martina, pruttisbästis du är så otroligt fin,go,underbar,snögg och riktigtriktigt snäll och jag vill bara säga JAG ÄLSKAR DIG!
 
Maja, goding vad ska man säga.. "sjuk",cooooool,göllig,fin,go...du har nog sämst humor i hela världen :'D...
 
 
 Thomas, har precis lära känna dig genom din underbara flickvänn/min kusin Mikaann.. Du är iallafall en sjuk härlig person! 
 
Detta var tre underbara personer som gillade min status " Tre första som gillar skriver jag om på min blogg"  :D  

<3

Där ni har ni en sann mening ifrån mig!

Långhelg med massor o göra!

Jaoo då var det helg då :D Massor o göra men det här ska nog bli bra!! Börjar med att kusinen som precis har gift sig kommer hit med sin fru, dem är nämligen på bröllopsresa genom sverige ;) Imorrn blirre att göra läxor o på lördag övernattning med SKU, på söndag blirre Kör o Tonår oxå :DMenjag tycker att ni ska ta o ha en riktigt bra helg! 

Tack Ida :D

Tack underbara du för att du fixade hearden (stav) till mig! 
 
Bara för att jag tycker att den är bilden är så otroligt fin på dig! ;)

Bröllopet


Kolla va fina dem va!? Här är iallafall Frida o Kristian i Kyrkan.
 Tärnorna Mikaela, Janika o Anne 
Här var det inte ris som skulle kastas utan bubblor som skulle blåsas..
Det här var vad dem färdades i från bröllopet till festen.
Frida, Kristian, Brudgummens far Tomas, Brudgummens syster Mikaela o  Brudens syster Anne.
Brudparet skär sin hemmagjorda Bröllopstårta, supergod!
Bröllopsvalsen.
 
Hoppas ni nu har fått en liten bild av hur bröllopet var!? Nu är jag iallafall hemma och jag ska snart börja göra mig iordning till skolan. Tack för en härlig helg kära släkt!

Imörrn åker vi mot norr!



Har suttit lite efter jag har packat och pärlat på mina hörlurar. Jag tycker bara att det är för snyggt, Jag sjäv körde på en liten rosa variant! ( det är inte mina grejer på bilden) Jag är inte klar änn men jag kommer o fortsätta imorrn för då sak jag ju åka bil hela dan.. Min familj ska nämligen upp till Skellefteå för att min kusin gifter sig :D Ska bli sjukt kul!!
Men det betyder ju också att jag inte kommer o blogga förens på tisdag för att jag kommer inte att ta med mig datorn D:
Men ni för ha det assupermegagööör bra så länge!!

40 år

Grattis Mamma på din 40-års dag! Älskar dig otroligt även fast det kommer lite bråk då o då!!!Hoppas att du kommer att få en lyckad födelsedagsresa till Paris med pappa och skjälvklart att du får en toppen dag idag!
pusspuss <3

X factor

Wioo! Ohh lovelovelove!!!! Är så sjuk nöjd över att X factor har kommit till sverige! Vi satt ju och tittade på det här på Tonår igår också, riktigt mys var det!!!! ;D

Tjoo

Nu drar jag snart till skolan.. Ska bli så kul o träffa bästis igen!!! <3  Kolla gärna hennes blogg också www.underbarajag.blogg.se så blir hon nog gla  ( finns också länkat bland länkarna) !! Men iallafall nu ska jag går och sätta upp håret och lite sånt, Ha en bra dag!!

Jag gav dig mitt hjärta, när du väl hade det så krossade du det i tusen bitar!


Vad ska man säga,du var allt för mig, men nu vet jag inte vad jag ska säga mer? Du var min första kärlek och jag älskade dig så otroligt!!! Du gjorde mig till den lyckligaste tjejen i världen! Sen gjorde du slut och det kändes bara ovärkligt alltihopa.. När jag väl insåg att du gjort slut kändes det piss, jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv!! Det känns som en kniv i hjärtat att se dig med någon annan.. Jag vill bara säga gör inte samma sak med henne , om hon nu är den lyckligaste tjejen i världen låt henne vara det, att utsätta en tjej för det som du gjorde mot mig är nog det värsta man kan utsätta en tjej som man älskar för!! För du älskar väll henne?!!?!?!?!?!

Lilla jag....

Vad heter du : Hahah.. det vet ni redan men iallafall jag måste ju svara! Jag heter Debora:)
 
Är du hel svensk: Japp ( det kanske låter som om att jag är ifrån ett annat land, men nej du jag är helsvensk)
 
Vad gör du på fritiden: jadu.. Jag har mycket för mig faktiskt ( det är därför jag inte är jätte duktig på att uppdatera bloggen ;)) Jag spelar tvärflöjt, går på scouter, sjunger i kör går på en massa "Tonårsgrejer" och är med kompisar såklart! 
Vad har du gjort i sommar: En massa grejer.. jag träffade tex. min första kärlek.. ( mitt ex, han gjorde slut..) Iallafall så har det förhållandet varit en stor händelse i mitt liv!
 
Vad gör du nu: heheh.. inget förutom att spamma er med massa tråkig imformation ( jag har tråkigt helt enkelt :P)
 
Vad gjorde du för två timmar sedan: Hade Bild i skolan 
 
Vad gör du om två timmar: Jag gör något helt galet på Sku ;D 
 
Vilken skola går du på: Jo jag går på Djurgårdsskolan 7-9 
 
Vilken klass går du i: 7D, AMAZING klass äre jag har!!!!! 
 
Är dina lärare "okej" : absolut! :)
 
När fyller du år: Jag fyller år den 31 december ( alltså nyårsafton ;) ) 
 
Viket år är du född: 1999 
 
Vad är det för dag i dag: FREDAG ;DDDD
 
Älsklingsfärg: Vet inte riktigt?! Kanske rosa
 
Varför gjorde du det här inlägget: För att jag sjukt tråkigt!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart klar..

Snart klar med boken nu! ;D Har läst hela kvällen, nu är det bara några kapitel kvar.. 

Hejsanhopsan

Nu ska man läsa deckare i några timmar då. Vi har fått låna en varsin deckarbok att läsa i skolan och den ska vara ut läst imorrn.. Jag har mer änn hälften kvar också.. ni får allt ta och hälsa mig ett lycka till med läsandet tycker jag! ;P Det är bara att sätta hörluranarna på hövvett, sätta på någon bra musik och sjunka in i bokensvärld! Ha det bra s¨å länge så uppdaterar jag nog senare ikväll!! :)

Underbart är kort :)

Nu blirre att titta på favoritpogrammet :) Pogrammet går på tv4, det är värkligen något jag kan tipsa om! Imorrn blir det en vanlig skoldag som slutar kl halv fyra ;/ Men aja det känns faktisk helt okej att gå till skolan pågrund utav mina underbara vänner :)

40-årsfest

Nu ni nu kör vi igång Mammas 40-års fest!! :D Kommer förhoppningsvis bli as kul!! ha det bra

<3

 

Lillkusinenskalas

Hej på er! :) Idag så har jag varit i Karlstad på kalas för att fira min kusin som fyller 5 år! Haft det riktigt mysigt faktiskt o vi hade värkligen tur med vädret, det känns som om att det här var den sista sommar dagen iår ( vi får hoppas på någon mer!!) 
 
 
Mostern gjorde en fin fläta i mitt hår också tycke att den var värd att visas upp! Du har allt talang Johanna!!!! ;D
RSS 2.0