Stockholm här kommer jag !!!!!!!

Imorgon kväll åker jag och min familj - pappa  till Stockholm för att hälsa på en familj där. Vi kommer att vara där tills på onsdag så det kommer inte att bli några inlägg på bloggen så ni vet!!!

Nylon party !!

Debora
Erika
Hhahahahahahaha........ snygga va?! Det tycker jag iallafall!! Jag och söta Erika testade på att sätta på denna vackra nylon strumpa på våra huvud!!!! Det var super kul!!! <3

lite smått och gott om mig

sommar/vinter : sommar
vår/höst : vår
bada/sola : sola fast bada är också gött!
linne/vinter jacka : linne
sol/regn : sol
blommor/snö : blommor
jeans/mjukis : jeans
strumpbyxor/tights : strumpbyxor
klänning/kjol : klänning
vinter skor/ sommar skor : sommar skor
klackskor/convers : convers
halsband/armband : armband
hårmousse/hårspray : hårspray
hårspänne/hårnål : hårnål
sminkad/osmikad : osmikad

Vitaminer

Jag har börjat tänka på vad man ska äta för vitaminer så att kroppen mår bra!
Jag har fasnat mest för b-vitaminer! B-vitaminer gör så att hår,naglar och hud blir starkare och bättre!! Håret växer mer och blir starkare och samma med naglarna, huden blir bättre och mår bättre.
Det var ett litet tips från Debora det!!!

Alla hjärtans dag

Heej på er er mina kära läsare!! Hoppas ni har en riktigt mysig alla hjärtans dag !!!! Jag har firat dagen genom att vara hemma och vara lite sjuk. Men jag är inte lika sjuk som vanligt längre ( jipppiii) jag tror nog att jag är frisk snart!!
puss o kram o
ha en fortsatt mysig alla hjärtans dag !!! <3

sjuk !! =(

Jag är sjuk nu !! Eller jag har varit det hela helgen och jag vill bara bli frisk igen !!! Jag är förkyld, väldigt hostig och har haft hög feber. Jag har fortfarande lite övertemperatur nu. Febern gjorde så att jag kände mig jätte yr och snurrig, ett tag så snurrade och skakade hela världen omkring mig ( det var jätte läskit !!!) =( !!!!!! Men nu är det lite bättre men vet ej när jag kommer tillbaka till skolan !! <3
Hejdå !! <3

Älskar dig !!

Älskar dig super mycket ........... !!!!!!! <3
Hoppas du kommer att förstå någon gång <3

Hur tjänar man pengar ???!!!

Jag har en fråga till er läsare!! Hur tjänar man pengar?! Alltså jag vill ju inte börja på något jobb eller så jag undrar bara om ni har några tips till mig.
Jag försöker samla ihop pengar till ett par skor!! Dem kostar 249 :-
ps : det går tyvärr inte ladda ner en bild på dem =(

tråk dag

En tråk dag är det idag. Fast det egentligen väldigt skönt att ha tråk dagar ibland!! Jag har inte så mycket annat att skriva,jag ville bara skriva lite till er!!
Hejdå <3
RSS 2.0