Bivärkningar

Jag tog ju livmoderhalscancer sprutan igår och jag tyckte det gjorde jätte ont och nu har jag fått bivärkningar. Jag började  att må illa igår kväll när jag gick och la mig och nu i morse så mådde jag jätte illa och spydde!! Jag  mår inte illa längre nu det är jag glad över.
Ha det bra!!

Saknar dig gööööööööör mycket Julia !!!!!!!

Jag saknar dig så sjuk mycket just nu!!! Jag längtar efter dig jätte mycket kära bästis!!!! DU ÄR OCH KOMMER ALLTID ATT VAR MIN BÄSTA VÄN !!!!!!!!!

Manikyr

Nu har jag gjort manikyr på mig själv !! Det är såååå roligt tycker jag !!
produkter jag använder mig utav när jag gör manikyr
resultat

Valentincupcakes

Jag är nu klar med mina cupcakes. Jag tyckte själv att dem blev lyckade och goda!! Skriv gärna vad ni tycke:D
Här har ni en bild på en utav dem

Läger

Ja nu är jag hemma ifrån det lilla lägret på musikskolan. Det var super kul!! Vi har spelat i orkestern ,skrattat ,ätit, skrattat, tittat på film, skrattat, sovit, ätit och spelat enu mer i orkestern!!
Men nu så ska jag strax åka iväg till Ingela Öman för att spela in en låt på en skiva som sedan kommer att vara till Cupcakekalaset här i stan !!
Ha det gött!!<3
jag bjuder på en liten bild för dagen också

PKU : dag

Jaoo idag så har vi  PKU : dag (ledigt)!!!!!!!! Solen skiner och temperaturen är runt +15 , det är så härligt!!
Imorgon så blir det nog inga inlägg på grund av att jag ska på läger efter skolan! Lägret är på Musiksolan med min orkester Music Lovers.
Ha det gött !!

Så ser denna vecka ut

Måndag : skola och spela tvärflöjt
Tisdag : skola och slappa
Onsdag : skola, spela tvärflöjt, kör och scout
Tordag : PKU dag ( ledigt från skolan jipppiii)
Fredag : skola och läger med musikskolan
Lördag : läger
Söndag : slappa tror jag??!!
l

Jippi !!!

Statistiken ökar !! :D Fortsätt gärna och följ min blogg där jag skriver om min vardag!!!

Nationella prov...

Ja imorgon är det Nationella prov i matte  ( neeeeeejj). Jag är inte  nervös men nervositeten kommer nog imorgon!!! Håll tummarna för mig!!!

Annie o Jag

Just nu så sitter jag hemma hos min kompis Annie!!:D Jag har gjort manikyr på Annie idag:D Det tog 1 och en halv timme att göra klart manikyren!!!<3

Fredag :D

Jippi nu är det äntligen fredag!!!! Jag startade  myss kvällen med lite pizza som ni ser!!

Dålig kvalite

Jag vet att jag har väldigt dålig kvalite på mina bilder här på bloggen. Det är därför jag inte har någon egen kamera utan jag tar alla bilder med mobilen! Men ni får nöja er med det här ;)

Röda Naglar

Det blev ingen manikyr utan det blev röda naglar istället!

Manikyr

Ja då blir det till att göra manikyr på mig själv nu då. Jag tycker själv att det är jätte roligt att hålla på med naglar och sånt. Det kommer upp ett resultat lite senare!!

Onsdag

Japp idag är det Onsdag och det har varit en helt vanlig dag för mig. Först så har jag varit i skolan därefter så gick jag till musikskolan för att sela tvärflöjt och nu så ska jag åka till kören och sjunga efter det så går jag på scouterna!
kram på er !! <3

skola imorgon

Jag har kommit hem efter att haft sovit och va med Erika <3 Vi hade super kul som vanligt!! Men imorgon så börjar ju skolan igen !!!!!!!!!!! :( Men jag får muntra upp mig med att få träffa alla mina goa vänner igen! <3 Sportlovet har varit riktigt skönt och jag har hunnit göra mycket roliga saker!

vår!!!

Jipppii nu är våren äntligen här och man bara väntar på att det ska bli enu varmare! Solen skinner där ute och jag ska nog ta och gå ut snart!!
Pappa håller på att sätta upp en massa lister på väggar och tak i mitt rum nu så jag sitter och väntar på ett resultat även fast  det kommer att ta hela dan!! <3
RSS 2.0