Hinner inte skriva så mycket

Lite tråkigt men jag hinner inte skriva så mycket vid den här tiden på året. Det händer så mycket grejer så att jag inte hänger med! Aja ni får stå ut dem 3 sitta veckorna sedan är det SOMMARLOV!!

Emma och Simone är här :D

Idag så har vi varit med skolan i hultet och Origenterat. Det gick bra men det var super varmt så vi började att ha vattenkrig, man kan säga att jag blev blöt!!

Talangjakten gick super bra!!


Jippi jag blev skit nöjd med resultatet!! Jag kom TVÅA!! Tack till er som röstade på mig, jag vore inget utan er!! <3

Talangjakt på skolan

I skolan så har vi en talangjakt då varje klass F-6 har en uttagning. I den uttagningen så får alla i klassen delta om man vill, då får man tex. sjunga, dansa eller göra vad man vill. Den som vinner i klassen går då vidare till finalen som är på Onsdag, då kommer hela F-6 och tittar.Den som vinner i finalen kommer då att få göra sitt uppträdande på skolavslutningen!! I min klass så var det JAG som vann :D!!! Så nu är jag jätte taggad inför Onsdag!! Håll tummarna för mig!!

Shoppat :D


Ett jätte sött hårspänne: KappAhl

Mini hårspray: Lindex

Svarta klackskor : ICA Maxi

Strumpbyxor : lindex

Har inte gjort några inlägg..

Ojjjj.. det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg nu! Det får jag allt ta och göra någonting åt!!
Aja.. Farmor och Farfar är och hälsar på oss nu :D!!!!! För någon timme sedan så var jag och köpte ett par svarta klackskor på MAXI bild kommer senare, för nu ska jag till stan och¨shoppa loss :D

Västerås :D

Imorgon så bär det av till Västerås på Musik Festival med min orkester "Music Lovers" :D Vi kommer att åka kl. två tror jag med bussen. Det kommer att bli super kul!!! Jag var där föra året också och det var värkligen super kul!!! Vi får se om ni kommer att få några bilder på mig/oss på Måndag!!

Zumba..

Imorgon så blire Zumba med Erika o Hanna!!! :D Det är värkligen göööööör kul!!!!! Jag dansar Zumba på Sannabadet med en tjej som heter Sandra och hon är jätte duktig på att dansa Zumba! Sandra är även Erikas storasyster :)

Saker jag gör på sommaren

Bada i pool
Bada i sjön/havet
Sola mycket
Vara mycket med kompisar tex. Hanna och Erika ;D
Sova sovmorgon
Åka på läger tex. Däldenäs :D
Grilla
Hoppa studsmatta
Umgås med familj och släkt
Sova med kusinen hos Mormor och Morfar
Sola på sandstrand
Bygga sandslott på sandstrand
Åka båt
Åka ringo :D
Titta på solnedgången
Det finns enu mera men jag orkar inte skriva upp allt ;)

Örebro här kommer jag!!!

Då bär det snart av till Örebro!! Jag ska själv inte shoppa något jag ska bara hjälpa Emma.
Hoppas ni får en härlig helg för det ska jag ha iallafall!!!!

Fredags mys :D

Göööt med fredag nu efter en kort vecka!! Nu ser jag fram emot morgondagen som spenderas med Emma i Örebro :D Det ska bli kul!!!!!
Ha det gött igelkött!! <3

Älskade nya klass :D

Jipppppiii jag blev super duper nöjd med nya klass!! Vi fick reda på vilken klass vi kommer att gå i  i 7 :an och hela högstadiet idag. Jag var jätte nervös men jag hamna i världens bästa klass!!! Nu längtar jag tills jag börjar i 7:an det kommer att bli super kul med den här klassen!!!! :D
tummen upp!!!!! :D
RSS 2.0