:D


Hihi ja jag hittade tiillslut kläder jag skulle ha på mig, hoppas skolkortet blev bra nu är lite nervöst eftersom att man inte får reda på hur kortet ser ut förens man får skolkatalogen!! Jag fick ngn sån här skrattatak när vi skulle fotograferas, haha ass jobbig faktiskt! 
 

Robinson

Ja då sitter man framför tven och har värsta beslutsångesten om vad vad man ska ha på sig imorrn, det är ju skolfoto och då vill man ju se lite bra ut eftersom att kortet ska vara i skolkatalogen! Aja jag kommer nog på något i sista minuten, har ju iallafall en liten anning..

Rast nu..



Jao då sitter man här med kömpisarna och är inne på skoladatorerna! ;D Fatta va glaaa man ee nu, en kort dag idag också som gör dagen ännu bättre, snart är det Elevens val så hejdå!! <3

Älskade syster!

Älskar dig kära syster! <3

Chilld'aa

Jao.. då har man då vaknat och jag har ingen anning om vad jag ska göra ida, det blir väll en liten Chilld'aa (göttde) Nej men jag ska allt hitta på något roligt ;) Tänkte eftersom att jag  inte kan lägga upp massa bilder just nu så ska jag lägga upp en gammal bild ;D!
 
Denna fick det bli, det var typ 1½ år sedan ;o.. 
(synd att den var snee bara)

Kräftskiva

Nu ska man snart gå över till grannarna för att äta Kräftor:D Varje år så brukar vi på våran gata ha kräftskiva så nu blir det årets Kräftskiva! Ha det bra resten av dan ni andra ;)

Film

Nu blirre mys framför Sex And The City 2 ( jippi ) ni fattar inte hur länge jag har lettat efter den filmen men nu än äntligen!! Ja det är ju Fredagskväll nu oxå och det blir det ju inget sämre utav ;) Första veckan i skolan är nu avklarad och det känns bara bra, det är nästan så att man längtar lite till skolan  ( det är inte bra ;D) Jo men ni ha en super duper bra kväll allesammans!!
 

Dallas

Jao då sitter man här med föräldrarna och tItar på Dallas.. Lånade mammas mobil lite nu i pausen men nu började det igen ni får får ha en fortsatt bra kväll!!

7D

Jag vet att jag inte har bloggat på jätte länge nu typ.. Men iallafall nästa vecka får vi våran skoldator så då kommer nog bloggen bli mycket mer uppdaterad :D ( jippi )!!!! Nu har ju då skolan börjat och klassen och så känns jätte bra! En liten hälsning till alla klasskompisar då såklart efter som att ni är bäst, alla ni 17 underbara mäniskor i klass 7D är helt fantastiska!! Hoppas nu att vi kommer att vi får 3 minnesvärda år tillsammans på högstadiet, det är ju liksom klassen som göra att man orkar gå till skolan och bidra med ett bra resultat (tycker jag)!

Skolan börjar snart igen..

jahopp då var det snart slut på Sommarlovet.. Det ska självklart bli ass kul att träffa all kompisar men själva Skolan... Det är väll bara att se positivt på det hela så känns det nog bättre att börja!
 
<3

St randen med Emma :D

Kände att det var lika bra att jag hittade på något roligt ida istället för och inte bara sitta här hemma och tröka o må dåligt.. Så eftersom att det var fint väder så åkte jag och min kompis Emma ut till revsand med min familj.  Var värkligen skönt att hitta på något, mår inte direkt ass bra..
 
var ju såklart bara tvungen att lägga ut någon strand bild ( jag tog ju aldrig någon bild idag) så jag hittade den här stört sköna bilden på min syster..
 
 

Sranden men

Värsta dagen i mitt liv..

Tack för den tiden du gav mig tillsammans med dig, den tiden var helt underbar!! Tre dagar innnan våran 2månadsdag lämnade du mig.. Bara så du vet står jag kvar här och väntar på dig om du någon gång skulle ändra dig!!
Du va min..

Baka..

Snart kommer väll Mamma hem och då blirre att baka lite.. ( eller ja ganska mycket) Mamma fyller nämligen snart 40år och då ska vi ha en liten fest här hemma så nu blirre att baka för fulla muggar bla. cupcakes och kladdkaka :D
Vi får väll se om det kommer upp några bilder på resultaten  senare idag ;)
Ha det bra så länge!

Underbar dag igår..

Åhh viklen otroligt underbar dag jag hade igår!
Det började med att jag gick upp kl.sex på morgonen för att sedan sätta mig på tåget till Hallsberg. I Hallsberg hämtade då Karl och hans Mamma mig för att sedan åka hem till dem. Hos Karl tillbringade vi då halva dagen men senare på dagen åkte vi då ut till en sjö för att Kräftfiska med hans släkt. Där vi bada,grilla, åkte båt och hade det otroligt mysigt!!

Underbar dag igår..

Åhh viklen otroligt underbar dag jag hade igår!
Det började med att jag gick upp kl.sex på morgonen för att sedan sätta mig på tåget till Hallsberg. I Hallsberg hämtade då Karl och hans Mamma mig för att sedan åka hem till dem. Hos Karl tillbringade vi då halva dagen men senare på dagen åkte vi då ut till en sjö för att Kräftfiska med hans släkt. Där vi bada,grilla, åkte båt och hade det otroligt mysigt!!

Hemma ifrån däldenäs :/

Då var man hemma igen ifrån ett UNDERBART läger :/ Det känns väll lite sådär.. När man väl har kommit dit och lärt känna alla personer så ska åka hem igen :(.. Så nu får man väll börja tagga om tills nästa Däldenäsläger igen :)
 
Mina underbara vänner som  jag delade tält med <3
RSS 2.0