min födelsedag idag

Idag fyller jag 12 år!!! Jag fick bl. smink , parfym, glitter spray och pengar .
Vi ska ju fira nyår idag också och det blir hos familjen persson . Det kommer att vara 70- tema så jag och min familj ska var utt kläda till hippies!!!! super kulllllllllll!!!!   Det kanske kommer någon bild senare på hur jag kommer att se ut.
gott nytt år på er !!!!<3

kläder

Jag var ju och shoppade i torsdags med familjen och köpte det på bilderna ovanför ( inte världens bästa bilder men men... ). Svarta leggins : HM , randig långärmad : HM , svart linne : HM  och rosa tröja : HM
allt för 308:-

A nice day

Idag så har jag varit på stan med mamma men jag köpte inget för vi ska till kalstad imorgon och då blire shopping = ) . Jag kommer nog att lägga upp bilder på det jag köpte imorgon.
puss på er !!! <3

A nice day

Idag så har jag varit på stan med mamma men jag köpte inget för vi ska till kalstad imorgon och då blire shopping = ) . Jag kommer nog att lägga upp bilder på det jag köpte imorgon.
puss på er !!! <3

Julpynt

Idag så har vi julpyntat hemma. Ni kanske tycker att det är lite sent för att julpynta. Men vi julpyntar alltid dagen innan. Det är väldigt mysigt tycker jag!
Ps : Bilderna blev snea men tyvär går det inte att vända på . Ni fåt ta det som det är.

dan före doppare dan

Idag så är det dan före doppare dan =). Jag ska typ städa, julpynta och pynta granen. Det kommer säkert in bilder på lite av pyntet senare idag. Men vi får se om jag bloggar imorgon.=) <3

Önskelista

1. Ulrik Munthers skiva
2. Convers , gula,vita eller svarta
3. Dag bok
4. Kläder
5. Smink
6. Smycken
7. Pengar

snart.....................

Japp snart är det julaton och jag längtar super mycket!!!!!!!

Lördag.......

Ja idag är det ju lördag och det är skit gött!! Har typ en slappar dag idag fast jag slappar ju inte bara. Jag ska kanske till stan med mamma och köpa en tröja till julavslutningen!
På julavslutningen på torsdag så kommer jag att var en konfrancier till sammans med Oliver i parrarelklassen!!! Vi blev fram röstade utav klassen. Jag blev skit glad när jag fick reda på det !!

Försen Lucia


Söt bild vaa?!<3 Min söta lilla syster Mirjam är det som är på bilden. Hon hade ett gulligt litet luciatåg på dagis. Det var jätte roligt att titta på det  för att allting var i otakt! Och så kan det ju bli när man är liten.
vi ses . Hejdå <3

Tjuvarnas Jul

Vad tycker ni om julkalendern? Jag tycker att den är bra iallafall! Jag tycker att föra årets julkalender var bra oxå men iår är det bättre enligt mig.

snö

Ja Det har ju kommit snö för ett tag sen och det är super kul!!!! Jag har alltid älskat snö.  Om det inte är snö på vintern så är det igen vinter tycker jag!
PUSS OCH KRAM PÅ ER!!!!<3

tredje advent

Jahopp då var det bara två veckor kvar till jul! Jag längtar super mycket till jul och nyårsafton. För att på nyår så ska vi fira hos en familj i kyrkan och det kommer att vara 70-tals tema.Jag kommer att vara ut klädd till en hippi   Det kommer alltså komma mycket folk och dem bor i ett STORT hus !!!
hejdå !!!

Idag......

Heej jag har inte så himla mycket att skriva det är därför det har varit så lite uppdatering. Förlåt för det !! Det gick jätte bra hos tandläkaren jag trodde ju att det skulle göra mycket ondare. Men det gjorde det inte JAG LOVAR !!
Ja det var väll allt har inte gjor så mycket idag.
Hejdå !<3

Sålt bröd

Idag så har jag och några kompisar i min klass sålt bröd på stan. Vi ska alltså spara ihop till våran klasskassa! Vi fick ihop ca.  110:-. Vi var ju på stan emallan åt oxå. Då köpte jag tre nagellack röd,guld och genomskinligt . Vi åt oxå mat jag och annie åt en stor tallrik med strips och beanässås det var gott i början men sen var det nästan bara sås kvar och det var jätte äkligt !!!
Imorgon så ska jag dra utt en tand hos tandläkaren. NNNNEEEJJJJ JAG KOMMER ATT DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!

miss you !!<3

Jag vet att jag har lagt upp den här bilden några gånger men jag har ingen annan på miss bästis sötis <3 ( Julia ) .
Men jag har ialla fall den här!=) Jag saknar dig så jätttttteeeeeeeeeeeee mycket och jag vill så gärna träffa dig igen !!!!

pepparkakor

Idag så är det ledigt från skolan och det är skönt! Så jag och mina syckon har bakat pepparkakor. Det blev ganska lyckat. Men jag tycker att pepparkaksdegen smakar bättre än själva pepparkakorna tycker inte ni det?

RSS 2.0